Ingrid Nieuwenhuijse

vitaliteits- en leefstijlcoach

Het is tijd om de balans op te maken. Op deze pagina deel ik regelmatig een blog die bijdraagt aan meer balans in jouw leven.
Een betere balans zorgt elke dag voor minder stress en meer energie en plezier. Of nou ja, misschien niet elke dag, maar wel de meeste dagen. Want ook ‘mindere’ dagen horen erbij, in een gebalanceerd leven.
 
In elke blog vind je een stukje theorie, praktische tips en hier en daar een oefening. Zo hoop ik jou te helpen om meer balans te creëren en (bijna) elke dag met veel energie je bed uit te stappen!
Wil jij liever nu meteen actie ondernemen en niet wachten op het volgende blog? Met het unieke vijfstappenplan uit mijn boek Burn On! kun je lekker aan de slag. Ontdek alles over je grenzen, veerkracht en prioriteiten en hoe je beter naar je lijf en je hart luistert. Al binnen 10 weken heb jij weer meer energie en regie over je leven. Echt? Ja, echt!
 

Wil je graag meer tips ontvangen voor een gezonde leefstijl en vitaliteit? Schrijf je dan hier in voor de gratis artikelen uit het Sparticle. En wil je graag vooral meer weten over gezonde voeding? Dan kun je je hier inschrijven voor de gratis Proeverij. Beide verschijnen zes keer per jaar (om de maand). 

Kintsukuroi, jouw gouden barst

Kintsukuroi, jouw gouden barst

Kintsukuroi, jouw gouden barst Je hebt misschien de neiging je kwetsbaarheid te verbergen. Voor jezelf en voor anderen. Of over tegenslagen heen te stappen. Maar

Lees verder »

Gratis 6 x per jaar een artikel ontvangen over een gezonde leefstijl?

Schrijf je in op mijn online uitgave Het Sparticle en ontvang meteen een aantrekkelijke aanbieding!

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies.